Edukacija

Edukacija (3)

U mogućnosti smo ponuditi sve vrste ORACLE školovanja, odnosno pripreme za polaganje ispita za Oracle certifikate. To uključuje:

  • izvođenje službenih ORACLE tečajeva kod klijenta (ovisno o broju polaznika),
  • izvođenje tečajeva u sklopu Oracle Education Centra na lokaciji Budmanijeva 1 Zagreb, u prizemlju zgrade,
  • online treninzi sa uz vodstvo instruktora (Live Virtual Class – LVC, odnosno učenje na daljinu),
  • online trening na zahtjev s vježbama i videomaterijalima čiju brzinu reproduciranja i izvođenja možete prilagoditi vašim potrebama i interesima (Training On Demand – TOD).

Sve vrste ponuđenih interaktivnih tečajeva izvode visoko kvalificirani instruktori sa višegodišnjim iskustvom, iz zemlje i inozemstva, na hrvatskom ili engleskom jeziku.

U sklopu priprema za certifikaciju, osim Oracle tečajeva kao neophodnog uvjeta za većinu Oracle certifikata, u mogućnosti smo ponuditi i pristup alatima za simulaciju stvarne ispitne okoline, kao i asistenciju kvalificiranog instruktora tijekom rješavanja zadataka. Na taj način u mogućnosti smo osigurati da, kroz Oracle edukaciju i pripremu za certificiranje Vaši djelatnici ostvare potrebne preduvjete za uspješno polaganje ispita i ostvarivanje Oracle certifikata. Završenim tečajem Vi kao organizacija, ali i kao pojedinac, postajete konkurentniji na tržištu koje je sve zahtjevnije u pogledu potreba za specifičnim znanjima i uslugama.

Tečajevi se organiziraju ovisno o Vašim potrebama i broju prijavljenih kandidata. Za prijavu možete pogledati ovdje. Portfolio do sada održanih tečajeva možete pogledati ovdje.

Naš tim educiranih IT instruktora i konzultanata do sada je pružio usluge u 27 zemalja.

U nastavku se nalazi lista klijenata s kojima smo poslovali ili direktno ili posredstvom europske mreže Oracle partnera. Veliki broj naslova u listi duguje se činjenici da je naš tim stekao iskustvo radeći isprva za matičnu tvrtku HELI-ASC d.o.o, a zatim za novoosnovanu IMPRIMIT d.o.o.


Zemlje su navedene abecednim redom.

IMPRIMIT can provide you with all the courses of the ORACLE education program listed on the ORACLE web site. The size of the study groups can vary, but generally courses are held for 3-20 students.

If you are interested in some of the courses, please fill in the form on the signup page for each course. We will reach back to you with the availability and schedule information.