Edukacija

U mogućnosti smo ponuditi sve vrste ORACLE školovanja, odnosno pripreme za polaganje ispita za Oracle certifikate. To uključuje:

  • izvođenje službenih ORACLE tečajeva kod klijenta (ovisno o broju polaznika),
  • izvođenje tečajeva u sklopu Oracle Education Centra na lokaciji Budmanijeva 1 Zagreb, u prizemlju zgrade,
  • online treninzi sa uz vodstvo instruktora (Live Virtual Class – LVC, odnosno učenje na daljinu),
  • online trening na zahtjev s vježbama i videomaterijalima čiju brzinu reproduciranja i izvođenja možete prilagoditi vašim potrebama i interesima (Training On Demand – TOD).

Sve vrste ponuđenih interaktivnih tečajeva izvode visoko kvalificirani instruktori sa višegodišnjim iskustvom, iz zemlje i inozemstva, na hrvatskom ili engleskom jeziku.

U sklopu priprema za certifikaciju, osim Oracle tečajeva kao neophodnog uvjeta za većinu Oracle certifikata, u mogućnosti smo ponuditi i pristup alatima za simulaciju stvarne ispitne okoline, kao i asistenciju kvalificiranog instruktora tijekom rješavanja zadataka. Na taj način u mogućnosti smo osigurati da, kroz Oracle edukaciju i pripremu za certificiranje Vaši djelatnici ostvare potrebne preduvjete za uspješno polaganje ispita i ostvarivanje Oracle certifikata. Završenim tečajem Vi kao organizacija, ali i kao pojedinac, postajete konkurentniji na tržištu koje je sve zahtjevnije u pogledu potreba za specifičnim znanjima i uslugama.

Tečajevi se organiziraju ovisno o Vašim potrebama i broju prijavljenih kandidata. Za prijavu možete pogledati ovdje. Portfolio do sada održanih tečajeva možete pogledati ovdje.

Read 5293 times

Related items